RKJ Leiden Volleybal Toernooi

Beste sportievelingen,

RKJ Leiden heeft dit jaar weer een volleybaltoernooi op de planning staan. Op 7 mei 2017 organiseren wij dit toernooi in sporthal “De Fluit” in Leidschendam.

Info over de dag:
De dag beginnen we om 10.00 uur met een H. Mis in de parochie van de Heilige Lodewijk aan de Steenschuur 19 te Leiden. Het toernooi begint om 12 uur. De teams moeten uit minimaal 6 spelers bestaan waarvan minstens 2 dames. Er zijn twee poules, een voor tieners van 12 t/m 15 jaar en een poule voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.

Opgave:
Je kunt je team aanmelden via rkjvolleybaltoernooi@gmail.com met vermelding van teamnaam (vergeet niet erbij te zetten of het om een tiener- of jongerenteam gaat) en het nummer van de contactpersoon.
Belangrijk: Opgeven z.s.m., vóór 16 april.

Scheidsrechters:
Wij willen tevens vragen of er scheidsrechters zijn binnen jullie tiener- of jongerengroep die de wedstrijden deze dag willen fluiten. Het aanmelden van scheidsrechters kan ook via het bovenstaande adres.

Kosten:
De kosten zijn € 40,- per team. We willen jullie vragen per team te betalen bij aanvang van het toernooi. Let op: Bij annulering na 1 mei dien je toch de € 40,- te betalen.

Overige info:
Like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en informatie, of neem contact met ons op. Enkele dagen voor het toernooi kun je het speelschema en de routebeschrijving op onze site www.rkjleiden.nl/volleybal vinden.

Wij hebben er veel zin in en we beloven jullie een sportieve en gezellige dag, dus tot dan!

Het organiserend comité:
Alec de Haan, Tim Rath, Simone van Berkel, Eveline Salden, Jacintha van Kerckhoven en Janneke Al