Informatie WKJ Tienerzomerkamp 2016

Het weer wordt alweer wat warmer en de zomer komt dus in de buurt. Voor ons als WKJ betekend dit maar een ding: Zomerkamp

Na vorig jaar een super leuk kamp te hebben gehad gaan we dit jaar proberen het nog veel leuker te maken. Dit gaan we proberen te doen met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos.

Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema van dit jaar is ‘Be Merciful’. Dit thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 6 augustus tot en met zaterdag 13 augustus en is van 12 tot en met 16 jaar.

De locatie is het scouting gebouw te Rossum (Overijssel)

De kosten van de kampweek zijn 139 euro

Mocht je je willen opgeven dan kan dat door het opgavenformulier in te vullen. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie kan je mailen naar zomerkamp@wkj.nl of bellen naar 0636322304.