Over dit tijdschrift

Omega Magazine is in Nederland hét tijdschrift voor katholieke jongeren. Omega Magazine legt de nadruk van het geloof op het dagelijks leven van jongeren met behulp van mooie fotoreportages, herkenbare columns, interessante verdiepingsartikelen, inspirerende interviews en nog veel meer.
En deze inhoud is op ieder moment van de dag bruikbaar. Vooral als je onderweg in de trein zit, languit in bad ligt of een ontspannen avondje op de bank doorbrengt. Een ideale manier om je geloof in het dagelijks leven te integreren! Omega verschijnt 3 keer per jaar.

Tegenwoordig is de Omega ook weer online te vinden. Op de website worden ook artikelen en ervaringen geplaatst welke niet in het tijdschrift te vinden zijn. De website is te bezoeken via www.omega-magazine.nl

De rol van de WKJ in Omega Magazine

De stichting Werkgroep Katholieke Jongeren treedt op als uitgever van Omega Magazine. Het bestuur van de WKJ heeft tot taak om de uitgave van Omega Magazine te controleren, een vinger aan de pols te houden op financieel gebied en de langetermijn-strategie te bepalen. 

Facebook