Abonnement afsluiten

Het afsluiten van een abonnement op Omega Magazine is heel eenvoudig. Hieronder vind je een link naar het aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in, sla het op, en je ontvangt het welkomstpakket en bijbehorende informatie vanzelf thuis!

Wat kost een abonnement?

Omega kent drie typen abonnementen: een voordeelabonnement, een kostendekkend abonnement en een steunabonnement. Het voordeelabonnement kost jaarlijks € 15,-, het kostendekkende abonnement kost jaarlijks € 20,- en het steunabonnement is bedoeld voor mensen die Omega Magazine een warm hart toedragen en het niet erg vinden om jaarlijks iets meer te betalen. De prijs per jaar van het steunabonnement bedraagt € 27,50. 

Algemene voorwaarden

Bij het afsluiten van een abonnement op Omega Magazine ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze houden het volgende in: wij mogen- en zullen je gegevens alleen gebruiken voor het bezorgen van Omega Magazine en het innen van het abonnementsgeld. We zullen je gegevens nooit delen met adverteerders of andere derde partijen. Door het afsluiten van een abonnement verplicht je je tot het betalen van het abonnementsgeld. Omega Magazine behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen zonder melding aan de leden, al zullen we daar in de praktijk netjes melding van maken. 

Facebook