Omega Magazine WJD Glossy

Na de wereld jongerendagen van Rio had de Omega Magazine een speciale glossy editie gemaakt waarin alle reizen en ervaringen werden gedeeld.  Afgelopen zomer, Drie jaar later, waren de jongerendagen in Krakau. Vele reizen zijn vanuit Nederland richting Krakau gegaan om samen met twee miljoen jongeren ons geloof te beleven en vieren.

Ook voor deze wereld jongerendagen hebben we besloten een Omega glossy editie te maken om weer een mooie verzameling te maken over verschillende reizen en ervaringen die jongeren hebben meegemaakt tijdens hun reis naar en in Krakau.

De glossy is verspreid onder alle jongeren die naar de wereld jongerendagen zijn geweest. Ook hebben alle parochies in Nederland twee exemplaren toegestuurd gekregen. Omdat we vanuit verschillende kanten hebben gehoord dat er interesse was voor nabestellen, willen we dit graag beschikbaar maken.

We hebben een webshop gecreëerd zodat u, als dat gewenst is, de Omega glossy bij kan bestellen. Deze webshop kunt u vinden door te drukken op de volgende link: Webshop

Wilt u zien hoe de glossy er een beetje uitziet. Dan kunt u door de plaatjes bij dit artikel een aantal pagina's bekijken.

Wilt u een grotere bestelling willen plaatsen dan komen wij u graag in de prijs tegemoet. Voor grotere bestellingen kunt u een mail sturen naar info@wkj.nl.

Omega Magazine

Facebook