WKJ Tienerzomerkamp 2021

!!GEANNULEERD!! In verband met veels te weinig aanmelingen hebben wij er helaas voor gekozen om het kamp niet door te laten gaan. !!GEANNULEERD!!

voor andere activiteiten als deze kijk vooral op https://www.rkactiviteiten.nl/

voor een direct overzicht van kampen voor de leeftijdsgroep zie http://katholiekgezin.nl/tiener-en-jongerenkampen/

Het zomerkamp van afgelopen zomer kon helaas niet doorgaan in verband met Covid. In de zomer van 2021 willen we toch proberen het kamp weer te organiseren. Vanuit het team is de gedachtegang om het door te laten gaan met als enige uitzondering als het specifiek door de overheid wordt verboden. Mochten er bepaalde eisen zijn zullen we ons hierop zo goed mogelijk voorbereiden.

Het kamp zelf wordt natuurlijk weer super leuk met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos.

Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Dit door Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema voor zomerkamp 2021 zal zijn: 'I Dare You!' Het thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 24 juli tot en met zaterdag 31 juli 2021 en de leeftijd is van 12 tot en met 17 jaar.

De locatie is het scouting gebouw te Rossum (ov)

De kosten van de kampweek zijn 139 euro

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie kan je mailen naar zomerkamp@wkj.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het Tienerzomerkamp, bijvoorbeeld over allergieën, kosten of andere zaken? Neem dan contact met ons op! De contactpersoon bij de Werkgroep Katholieke Jongeren aangaande het Tienerzomerkamp is Kees Sinnige, te bereiken via: zomerkamp@wkj.nl of 06-36322304.